LAD OS TALE OM LIPØDEM

Jobst Global>Service>News>Lad os tale om lipødem

Lad os tale om lipødem

Lipødem påvirker mange kvinder over hele verden. Alligevel er lipødem symptomer stadig relativt ukendte. Det er på tide at ændre det!

Symptomer:

Manglen på bevidsthed om lipødem fører ofte til fejldiagnose, hvor lipødem forveksles med fedme eller lymfødem. Vi er her for at sætte en stopper for det. Vi ønsker at starte samtalen, øge bevidstheden og skabe positiv forandring. Så lad os tale lipødem.

Verdens første lipødem emojii´s

Vidste du, at cirka 10 milliarder emojis sendes over hele verden hver dag? Emojis er mere end bare sjove ikoner - de er kraftfulde værktøjer til kommunikation og udtryk. Vi tror stærkt på repræsentationens magt, hvilket har fået os til at skabe unikke lipødem-emojis.

Emojierne er designet til at repræsentere et af de vigtigste symptomer på lipødem - en kropsform med forstørrede ben *. Nogle emojis bærer også JOBST® kompressionsprodukter, der fremhæver en effektiv måde at lindre symptomer på

*For at bekræfte diagnosen skal benene være ømme og smertefulde ved berøring

Lad os bekæmpe stigmatiseringen og vise støtte!

Når du bruger vores lipødem-emojis, eller hvis du er sundhedspersonale og deler dem i din praksis, bidrager du aktivt til at nedbryde stigmatiseringen, der omgiver lipødem. Hver brug sender et stærkt budskab om forståelse, bevidsthed og støtte til dem, der lever med lipødem.

Lad os lave en ændring!

Sammen kan vi skabe et positivt skifte i, hvordan samfundet forstår og reagerer på lipødem. Download eller del lipødem emoji og begynd at bruge det i din kommunikation.

Download

Hvordan bruges?

Til iOS, Android og desktop:
Download venligst emojien ovenfor.

Til Instagram:
Find vores lipødem emoji´s på Giphy og inkluder dem i din story! Søg efter ’lipødem’, ’kompression’, ’kompressionsprodukter’, eller ’JOBST’. Se også andre platforme, hvor Giphy er integreret, for eksempel Messenger.

Lipødem + JOBST kompression

De fleste patienter finder kompressionsbehandling gavnlig til håndtering af symptomerne på lipødem og oplever en reduktion i smerte, især i forbindelse med bevægelse. JOBST kompressionsprodukter til lipødem er ekspertudviklet til at passe til individuelle kropsformer, så alle kan drage fordel af den rigtige komfort og støtte.
Få mere at vide om JOBST Confidence, hvor komfort er nøglen. JOBST Elvarex, til pålidelig og fast support.

Se vores kompressionsprodukter

Reset filter
1- of products